Skip to main content

FAQ & Support

Gebruikershandleiding Jingoo

.pdf bestand

Gebruikershandleiding Chirp

.pdf bestand

Over het uiterlijk

Elke JinGoo basis is gemaakt van echt hout, om de oorspronkelijke kleur en duurzaamheid te behouden , wordt alleen een blanke lak aangebracht, zonder enige kleurstof. De unieke  hout structuur en natuurlijke kleur is daarom evident.

The Phoenix vogels zijn allemaal gemaakt op de traditionele manier, hand geverfd met een vloeibare goud laag met een kwast. Vanwege grootschalige toepassing en branden op hoge temperaturen, kunnen er af en toe fijne strepen plaatsvinden ,dat is compleet normaal, dit is het bijproduct van het branden.

Betreft het opladen

Nee, dit is niet nodig. De knop aan de onderkant  bestuurt de batterij – door de knop aan te laten staan wordt er ruimte gegeven om op een normale manier te opladen en ontladen. De knop is voornamelijk ontworpen om de veiligheid te vergemakkelijken tijdens het verplaatsen van het product en om de stroomverbruik te verminderen. Om er daarom voor te zorgen dat u een apparaat met de batterij in zijn beste staat ontvangt. Bij dagelijks normaal gebruik kan het aan blijven staan.

Wij raden aan om het voor 30 minuten op te laden wanneer het batterij niveau laag is , voordat u het apparaat begint te gebruiken.

Wij raden aan om een 5V1A USB oplader met veiligheidscertificaat te gebruiken, bijvoorbeeld, een handtelefoon oplader of simpelweg verbinden met uw computer.

It takes about 5 hours to fully charge a battery; that battery can be used in continuous playback and lighting for at least 16 hours. *(1)

*(1) As a benchmark for the Lithium battery consumption, it was tested with the volume of playback set at 70% on an iPhone 6 while the light set at the brightest level. The charging time begins when the indicator light blinks; a 5V1A charger takes about 5 hours to charge to the full capacity.

De batterij indicator LED knippert continu met het oranje licht wanneer het apparaat opgeladen moet worden;  de LED gaat aan en blijft branden met het oranje licht zodra de stroomvoorziening is aangesloten. De LED schakelt automatisch uit wanneer de elektriciteit volledig is.

Dit gebeurt normaal wanneer de batterij knop aan de onderkant niet is aangezet. Zorg ervoor dat de knop aan de onderkant aan gezet is tijdens het opladen om zo op een normale manier op te laden.

Eerst, check of de knop aan de onderkant aangezet is. Als het oranje licht blijft knipperen, betekent dat het batterij niveau laag is. Plaatst alstublieft de USB in om op te laden.

Controleer eerst of het apparaat nog steeds normaal verbonden is. Controleer of de knop aan de onderkant normaal aan staat. Controleer daarnaast dat de voeding is normaal, zonder het knipperende oranje licht.

The device incorporates a built-in lithium battery that can be used for at least 3 to 5 years. *(2)
If it is necessary to change the battery, please contact your local dealer to enable the manufacturer to perform it. To be able to provide you with an accurate offer, we will quote you the costs of both the material and labour in the battery replacement.

*(2) Lithium battery has about 500 cycles of deep discharge. It is estimated based on 8 hours of continuous use each day, with the volume of playback set at 70% on an iPhone 6 while the light is set at the brightest level).

Over de koppeling

Schakel de bluetooth aan op uw apparaat. Sluit de JinGoo aan uw apparaat. Het werkt met alle Apple, Android, Windows en andere apparaten met Bluetooth 4.0. Eenmaal aangesloten, hoort u een vogel zingen. Afspelen en luisteren naar jouw favoriete muziek op Spotify, Radio, Google Play Music, Apple Muziek en andere muziek streaming apps. Of met de JinGoo App die beschikbaar is op allen Apple apparaten.