Meteen naar de inhoud

JINGOO

DRAADLOOS AUDIO LICHT

JINGOO

JinGoo by DaqiConcept verenigt sfeerverlichting en een hoogwaardige Bluetooth speaker tot een uniek object. Het bekroonde ontwerp is een perfecte mix van stijlvolle Oosterse invloeden, gecombineerd met moderne geluidstechnologie. Het resultaat: een ongekende zintuigelijke ervaring van het hoogste niveau. De naam JinGoo is afkomstig uit de oude Chinese literatuur. De term beschrijft het geluid van zingende vogels. Daarnaast wordt de vogel beschouwd als het symbool voor vrijheid en geluk. Het elegante ontwerp van de JinGoo past perfect in ieder interieur. Ontsnap aan de drukte van alledag en verwelkom perfect geluid en rustgevende verlichting in huis of op de werkplek.

COLLECTIE

De collectie bestaat uit acht verschillende ontwerpen. Elk met zijn eigen uitgesproken kleur en verhaal. De keramische vogel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Dat maakt elke JinGoo tot een unieke veelzijdige accessoire dat past in ieder interieur. De vogelkooi in zwart of wit heeft een functionele taak. Het ruimtelijke ontwerp van de kooi benadrukt de vogel als absoluut middelpunt en zorgt voor een superieure geluidskwaliteit. Schoonheid en functionaliteit komen prachtig samen in dit unieke kunstobject.

SPECIFICATIES

De JinGoo kan gemakkelijk worden verbonden met al uw apparaten via Bluetooth-verbinding. De hoogwaardige geluidskwaliteit komt tot stand door de speakers voor hoge- en lage geluidstonen op slimme wijze te integreren in het ontwerp.

Het ontwerp kent een enkele tweeweg luidspreker. De Woofer, voor geluiden met een lage frequentie, is in de basis van het ontwerp geïntegreerd en wordt versterkt door de keramische staart van de vogel. Een ruimtelijk stereogeluid wordt gecreëerd doordat de tweeter, voor hoge tonen in het lichaam van de vogel is verwerkt.

De JinGoo maakt gebruik van oplaadbare lithium batterijen en energiebesparende LED-verlichting. Dat maakt het mogelijk om tot 15 uur lang te genieten van uw muziek en de verlichting zonder tussentijd op te hoeven laden. Dat maakt het ontwerp zeer mobiel zodat u in verschillende ruimtes van uw woning of werkplek kunt genieten van de JinGoo.

GALERIJ

Schrijf u in voor de nieuwsbrief