Skip to main content

DAQICONCEPT

JINGOO

Draadloze bluetooth speaker en lamp

JinGoo by DaqiConcept verenigt sfeerverlichting en een hoogwaardige Bluetooth speaker tot een uniek object. Het bekroonde ontwerp is een perfecte mix van stijlvolle Oosterse invloeden, gecombineerd met moderne geluidstechnologie. Het resultaat: een ongekende zintuigelijke ervaring van het hoogste niveau.
De naam JinGoo is afkomstig uit de oude Chinese literatuur. De term beschrijft het geluid van zingende vogels. Daarnaast wordt de vogel beschouwd als het symbool voor vrijheid en geluk.
Het elegante ontwerp van de JinGoo past perfect in ieder interieur. Ontsnap aan de drukte van alledag en verwelkom perfect geluid en rustgevende verlichting in huis of op de werkplek.

DaqiConcept Chirp

CHIRP

Een unieke wekker

CHIRP is een unieke wekker die licht- en geluidstechnologie combineert met traditioneel vakmanschap. Form meets function aangezien CHIRP niet alleen een praktisch object is, maar ook een mooie esthetiek toevoegt aan uw slaapkamerinterieur. Een welkome afwisseling op de geluiden van een mobiel apparaat of een gewone wekker; CHIRP maakt je namelijk wakker met zacht licht en geluiden van de natuur. Verschillende geluiden kunnen individueel worden geselecteerd, variërend van zingende vogels, kalmerende golven of zelfs een knetterend vuur. Allemaal bedoeld om ontstresst, fris en energiek wakker te worden en de nieuwe dag te beginnen.

BIRD

Decoratieve Lamp

BIRD – een lamp die uw aandacht trekt met zijn unieke gebogen vorm en organisch ontwerp. De iets naar voren hellende positie doet ons denken aan een vogel die voor zijn kleintjes zorgt. Perfect als accessoire in de slaapkamer, woonkamer of in uw thuiskantoor als sfeervolle bureaulamp.

ORIENTAL GARDEN by DaqiConcept

Limited editie collectie

Het verschijnen van bloeiende bloemen kondigt de komst van de lente aan. De levendige tinten wit, roze, geel en rood beginnen weelderig groen gebladerte te sieren. Onze zintuigen worden geïntrigeerd door verfrissende en houtachtige geuren die de lucht vullen als poëzie van de natuur. De exotische, delicate geuren zijn bedwelmend als we de ORIENTAL GARDEN binnengaan.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief