Skip to main content

ORIENTAL GARDEN by DaqiConcept

Limited edition collectie

 

Het verschijnen van bloeiende bloemen kondigt de komst van de lente aan. De levendige tinten wit, roze, geel en rood beginnen weelderig groen gebladerte te sieren. Onze zintuigen worden geïntrigeerd door verfrissende en houtachtige geuren die de lucht vullen als poëzie van de natuur. De exotische, delicate geuren zijn bedwelmend als we de ORIENTAL GARDEN binnengaan.

U bent uitgenodigd om ORIENTAL GARDEN by DaqiConcept te ervaren, een gelimiteerde collectie van handgeschilderde bloemendesigns die Liefde en Hoop symboliseren. De delicate ontwerpen zijn elegant maar mysterieus en trekken uw aandacht met hun buitengewone schoonheid.

ORIENTAL GARDEN collectie

Jingoo Blooming Orchid Bluetooth Speaker Lamp

Blooming Orchid

Van oudsher stonden orchideeën voor vruchtbaarheid, luxe en rijkdom. Ze werden cadeau gegeven aan vrienden, familieleden en paren om hen geluk en voorspoed te wensen.

Dit design is beschikbaar in zowel de Jingoo als de Chirp.

Chirp Blooming Orchid Wekker

Jingoo Golden Ginkgo Bluetooth Speaker Lamp

Golden Ginkgo

Het Ginkgo blad is een symbool van een lang leven en hoop. Zijn gouden kleur en vorm lijken op een uitgebreide waaier uit de oudheid – zo mooi en betekenisvol.

Dit design is beschikbaar in zowel de Jingoo als de Chirp.

Chirp Golden Ginkgo Wekker

Jingoo Grace Orchid Bluetooth Speaker Lamp

Grace Orchid

De orchidee is een symbool van liefde en uniciteit en roept een gevoel van vrede en geluk op. Haar delicate roze bloemblaadjes zijn even sierlijk en charmant als een vlinder in volle vlucht.

Dit design is alleen beschikbaar als Jingoo.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief